Cântări

ADORARE

Ana Tatar AndrasDESCHIDE-MI OCHII

CLICK AICI – pentru a asculta de pe iphone

Ana Tatar AndrasSCHIMBA-MI INIMA

CLICK AICI – pentru a asculta de pe iphone

CONTACT ME:

 

Advertisement

7 thoughts on “Cântări

  1. Buna , sunt Rodica Baciu realizatoare a unei emisiuni crestine pt femei la Credo Tv , as vrea sa profit de vizita dumneavoastra in Romania si va invit sa realizam impreun cateva emisiuni oentru femei.

  2. Doamna Ana Tatar,v-am cunoscut cand aveam vreo 7-8 anisori (acum am 28),dar nu v-am uitat niciodata de aceea am cautat pe google numele d-vostra si am gasit blogul.Mi-ati fost profesoara de religie in Cluj.Ati ramas aceeasi voce “calda” si calma.Ma bucur ca am regasit cantecele care am avut privilegiul sa le primesc atunci chiar din mana d-voastra.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!
    Cezara

  3. Doamna Ana Tatar,v-am cunoscut cand aveam vreo 7-8 anisori(acum am 28),dar nu v-am uitat niciodata de aceea am cautat pe google numele d-vostra si am gasit blogul.Mi-ati fost profesoara de religie in Cluj.Ati ramas aceeasi voce “calda” si calma.Ma bucur ca am regasit cantecele care am avut privilegiul sa le primesc atunci chiar din mana d-voastra.Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!
    Cezara

  4. Si eu ma bucur ca v-am gasit si ca mi-ati raspuns la e-mail.De acum o sa citesc cu interes blogul dumneavoastra!Pacea fie cu noi toti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s