La Cluj

Inregistrare video de la intalnirea cu femeile de la Cluj cu scriitoarea Ana Tatar Andras!

Prin harul si binecuvantarea lui Dumnezeu, in ziua de 7 septembrie, la biserica Iris din Cluj s-a desfasurat o intalnire cu femeile, la care a fost invitata scriitoarea Ana Tatar Andras din SUA. A fost o intalnire presarata cu cantare ( a cantat grupul de lauda si inchinare al bisericii Iris si Ana Tatar Andras), cu cuvant de inceput onorat de sora Norica Fargau, sotia cunoscutului predicator Beni Faragau, cu cuvant de invatare in ceea ce priveste rolul femeii in biserica si in casnicie prezentat de Ana Tatar Andras si, intr-un final, cu prezentare de carte: Ana Tatar Andras a vorbit despre modul inedit in care si-a descoperit pasiunea de a scrie si a pus la dispozitia cititoarelor cartile de meditatii si rugaciuni” Deschide-mi ochii”, “Biruieste!”, “Schimba-mi inima” si “Inimi langa Inimi” iar eu (Daniela Delibas) am avut o prezentare in care am fost invitata sa vorbesc despre motivatia care a stat la baza scrierii unei carti cu un titlu atat de curajos:  ”Femeia care muta muntii”!

Intalnirea a putut fi urmarita LIVE  pe site-ul bisericii Iris din Cluj. Pentru a urmari inregistrarea, dati click aici: video?clipId=pla_137ba4d0-5bd0-4258-9c73-96042c67eb65&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb.

Cartile de meditatii si rugaciuni scrise de Ana Tatar Andras va pot imbunatati si improspata timpul de partasie zilnica cu Dumnezeu! Ele pot fi cumparate cu 20lei de la libraria Kerigma din Cluj si de la Radio Vocea Evangheliei din Oradea  si Cluj. De asemenea, eu (Daniela Delibas) va pot pune la dispozitie aceste carti daca sunati la 0745 618131.  Pentru a afla mai multe informatii despre aceste carti, dati clic pe blog-ul autoarei aici: anatatarandras.wordpress.com.

Cartea „Inimi lângă inimi” este o carte scrisă special pentru inima ta! Conţinând meditaţii pentru fiecare zi a anului, cartea îmbină armonios adevăruri revelate apostolilor şi prezentate în Biblie, cu principii de viaţă care ne pot ajuta să trăim într-un mod responsabil, în armonie unii cu alţii şi plăcuţi înaintea lui Dumnezeu. În înţelepciunea ei, autoarea Ana Tătar Andraş transformă cartea Faptele Apostolilor într-un excelent îndrumar pentru o viaţă trăită la cote maxime, atât din punct de vedere emoţional, cât şi relaţional şi spiritual. Foloseşte această carte la timpul tău de părtăşie zilnică cu Dumnezeu şi viaţa ta va căpăta un nou sens, unul divin! Cartea „Inimi lângă inimi” este mesajul lui Dumnezeu pentru biserica de azi, şi deci, şi pentru tine! Daniela Delibaş, autoarea cărţii „Femeia care mută munţii”, (Ganduri scrise pe coperta din spate a cartii “Inimi langa Inimi”).

Preluat de pe blogul Danielei Delibas

One thought on “La Cluj

  1. God bless you sweet sister Any.  I am so happy that God has used you and will continue to use you.   I continue to pray for you and for your ministry.   Love you in Christ,   Daniela  Goia’s Tax Team 8932 Tracy Street Garden Grove, CA 92841 Ph:714-537-0780 | Cell:714-881-9676 Fax:714-917-2951 | dangoi39@yahoo.com

    >________________________________ > From: ANA TATAR ANDRAS >To: dangoi39@yahoo.com >Sent: Thursday, September 13, 2012 1:49 PM >Subject: [New post] La Cluj > > WordPress.com >anatatar posted: “Inregistrare video de la intalnirea cu femeile de la Cluj cu scriitoarea Ana Tatar Andras! Prin harul si binecuvantarea lui Dumnezeu, in ziua de 7 septembrie, la biserica Iris din Cluj s-a desfasurat o intalnire cu femeile, la care a fost invitata scrii” >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s