Cuvântul lui Dumnezeu

Image result for fiindca atat de mult a iubit dumnezeu lumea

Cuvântul lui Dumnezeu este o hrană zilnică care ne înviorează sufletele. Închinarea este o practică zilnică și nicidecum doar duminica sau o zi pe săptămână. Este închinarea ta rece și formală? Știi să încălzești timpul tău de părtășie cu Domnul? Lași Cuvântul viu să aducă viață în închinarea ta? Strângi Cuvântul Domnului în inima ta ca să nu păcătuiești împotriva Lui?

Dumnezeu vrea să ne răscumpere nu să ne condamne. El cunoaște totul despre noi: mâncare, îmbrăcăminte, timpul de somn sau alte activități, familia și prietenii, bunele și relele etc., totuși, alege să ne iubească. Domnul ne iubește și vrea să prețuim relația cu El.

Fiindcă așa de mult m-a iubit pe mine Dumnezeu, că a dat pe singurul lui Fiu ca să moară pentru mine, ca prin credința în El să nu pier, ci să am viață veșnică. Cum bate inima ta când versetul acesta (Ioan 3:16) îți vorbește ție?

Evanghelia Domnului Isus transformă și curățește. Prezența Lui înlăuntrul nostru ne schimbă. Cum se schimbă inima ta și cum se transformă viața ta prin Cuvântul Evangheliei?

Image result for fiindca atat de mult a iubit dumnezeu lumea

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s