Valori și priorități

Dumnezeu va înfrânge lumea și toate sistemele care I se opun. Loialitatea față de Hristos este incompatibilă cu pofta, plăcerile și puterea lumii.

Ființa umană este atrasă de strălucirile lumii, de căile lumii. Trăim vremuri grele când felul de trai al creștinilor seamănă cu felul de trai al lumii. Cea mai mare provocare în viața creștinilor nu este persecuția, ci seducția lumii. Înfluența răului crește în viața creștinilor și mulți cad, trăind ca lumea. Creștinii cheltuiesc banii ca și necreștinii. Creștinii petrec timpul ca și necreștinii. Păcatul imoralității sexuale crește între cei credincioși. Divorțul este în creștere între cei credincioși. În multe familii de creștini prioritățile în creșterea copiilor sunt aproape la fel ca și în familiile de necredincioși: sport, muzică, dans, jocuri și vacanțe.

Învățătura biblică lipsește în multe case. Nu mai rămâne timp pentru studiul Bibliei și pentru rugăciune. Care sunt valorile tale? Care sunt prioritățile tale? Îl iubești pe Domnul mai mult decât orice? Îl cauți pe Isus mai mult decât orice? Reflectă viața ta faptul că ești diferită de lumea în care trăiești?

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s