Frică sau Odihnă?

Frica este una dintre cele mai comune emoții. Ne temem de ceea ce ar putea să se întâmple în viitor. Ne simțim vinovați când privim în trecut. Ne temem de evenimentele scăpate de sub control și de problemele pe care nu le putem rezolva. Ne temem de oameni (că ne vor trăda, că nu ne vom putea ridica la nivelul așteptărilor lor). Lupta cu frica ne lasă obosiți, răniți, suferinzi și nevoiași.

Dar, DUMNEZEU (Slavă Lui) ne spune să nu ne temem. El, Cel care ne-a creat pe fiecare pentru un scop minunat, a pregătit pentru fiecare o ODIHNĂ. Să ne retragem din zgomotul lumii și să ne așezăm în acel loc secret, în prezența Lui, ca să experimentăm ceea ce numai El poate da: ODIHNĂ. Stai de vorbă cu El. Nu te grăbi. Învață să te odihnești în prezența Lui. Lasă Cuvântul să inunde mintea și inima ta. Ascultă în liniște vocea Duhului Sfânt. Primește odihna Lui.

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwitwr_VwLPmAhUTeIYKHSzwBiMYABALGgJ2dQ&sig=AOD64_0GQubJZBoHvvd_6jSqSsVw2-xbCg&adurl&ctype=5&ved=2ahUKEwj7kbPVwLPmAhXCoFMKHfUgADQQvhd6BAgBEF4

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s