Să facem ceea ce iubim

Este important să facem ceea ce iubim, pentru că cel mai distrugător stres este cel cauzat de o muncă pe care nu o iubim. Frustrarea contribuie la acest stres, căci facem lucrul pe care îl credem neimportant, care nu ne îmbogățește nici pe noi și nici pe alții și, acest lucru demoralizează.

Lucrul trebuie să fie în acord cu valorile dorite. De asemenea, lucrul care ne ține în domeniile în care nu ne descurcăm, în slăbiciunile noastre (munca pământului și creșterea animalelor – pentru mine) ne ia bucuria de viață și dăunează sănătății. Nimeni nu poate face acest lucru pe timp îndelungat și să câștige.

Când lucrăm în domeniile tari, cele iubite, pentru care ne-am pregătit și suntem fericiți să le facem, primim energie. Este important cum vedem căderile noastre în toate domeniile vieții. Greșelile care ne amenință ne arată punctele slabe, pe când greșelile care ne provoacă la acțiune arată punctele tari.

Găsește metoda pentru tine ca să ai grijă de trupul tău. Dacă ești prea înceată, poți deveni leneșă. Dacă alergi mai tare decât poate trupul tău, poți să te arzi. Echilibru este esențial. Acceptă valoarea pe care o are trupul tău în orice perioadă a vieții.

Ai grijă de sănătatea ta!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s