Este trecutul tău îngropat?

Ioan 19:39  ,,Nicodim a venit şi el…“

Nicodim a crezut că el Îl cunoaşte pe Dumnezeu, dar la sfârşitul vieţii s-a întâlnit cu adevărat cu El, în persoana Domnului Isus.

Doamne, vin şi eu înaintea Ta cu mulţumire.
Au trecut aşa de mulţi ani de când Te-am primit în viaţa mea ca Domn şi Mântuitor (33) şi am crezut tot timpul că Te-am iubit aşa de mult, dar Îţi mulţumesc că mi-ai descoperit că de multe ori am fost superficială, fără profunzime spirituală; deseori am fost departe de Tine când cu inima, când cu mintea.
Niciodată nu am înţeles aşa de profund moartea şi îngroparea Ta ca acum, când mă prăbuşesc în lacrimi înaintea Ta şi-Ţi mulţumesc că ai suferit pentru mine. Ai fost arestat şi tratat ca un tâlhar, ai fost bătut şi scuipat, ai fost dispreţuit şi răstignit pentru mine, pentru păcatele mele.

Doamne, Tu Te-ai născut să fii Împărat, şi ai venit în lume să mărturiseşti despre Adevăr. Vreau să aud şi să ascult glasul Tău!
Vreau să îngrop tot trecutul meu şi să trăiesc fiecare zi în planul Tău pentru mine, vestind Împărăţia Ta cu o inimă plină de bucurie şi recunoştinţă!

Domnul să-ţi dea o inimă plină de bucurie şi recunoştinţă!

Tu roagă-te să ai o inimă mulţumitoare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s