O mare oştire

o mare ostire

Iacov 5:16b

,,Rugaţi-vă unii pentru alţii,

ca să fiţi vindecaţi.

Mare putere are

rugăciunea fierbinte

a celui neprihănit.”

*

Te chem alături de noi să experimentezi Puterea, Prezenţa şi Promisiunile lui Dumnezeu!

Ce faci tu pentru familia ta? Ce faci tu pentru biserica ta? Ce faci tu pentru cei din jurul tău?

Dacă trăieşti numai pentru lumea aceasta, numai pentru viaţa aceasta pământească, eşti cea mai nefericită persoană!!!

Iată propunerea mea:

1.   În fiecare zi ne vom ruga pentru noi şi casele noastre după cartea Proverbe (31 de capitole; în fiecare zi a lunii un capitol, corespondentul fiecărei zile (capitolul 1 în ziua de întâi a lunii (decembrie), capitolul 2 în ziua de 2 a lunii, … capitolul 5 în ziua de 5 a lunii, … capitolul 11 în ziua de 11 a lunii etc.)). Ne vom ruga ca Domnul să ne binecuvinteze cu ceea ce este bine din fiecare capitol şi să ne păzească de tot ceea ce este rău în capitolul zilei. Vom mulţumi Domnului, vom cere iertare în fiecare zi, lumină de la Domnul, înţelepciunea şi călăuzirea Lui în toate lucrurile.

*

2.   FIECARE  ZI  DE  MIERCURI  va fi Zi specială de rugăciune, post şi milostenie.

* Ne rugăm Domnului să ne crească în rugăciune (să avem putere cu Dumnezeu în rugăciune), în mărturie (putere cu oamenii în slujire) şi în smerenie (nu noi, ci Domnul).

* Ne rugăm Domnului să putem posti (două ore, cinci ore,…etc., aşa cum cere Domnul, după voia Domnului care ştie puterile fiecăruia şi problemele de sănătate).

* Ne rugăm Domnului să ne ajute să facem un bine, să sacrificăm ceva, pentru alţii (o vizită la bolnavi sau la bătrâni, ajutor financiar, timp, o vorbă bună care dă curaj şi credinţă, un telefon unei persoane în nevoie sau singure, o rugăciune la telefon cu cineva de departe, un ajutor unei văduve sau orfanilor etc). Să ne rugăm să avem ochii deschişi la oportunităţile pe care Domnul le va aduce înaintea noastră în ziua de miercuri (sau o altă zi).

*

3. Ora de rugăciune pe săptămână va fi în ziua de miercuri în casele noastre sau unde ne aflăm (cât se poate pentru cei ce lucrează la ora aceasta) de la 8pm-9pm ora României (1pm-2pm America EST; 10am-1pm America VEST). Ne vom ruga pentru familiile noastre şi bisericile noastre după cartea Psalmilor (vom începe cu Psalmi 1-5  (4 Decembrie 2013) şi în fiecare zi de miercuri vom citi 5 Psalmi şi ne vom ruga cum ştim noi şi cum ne îndeamnă Duhul Domnului prin cei 5 Psalmi, apoi vom merge mai departe cu cititul.

*

Ce mai trebuie să faci?

* – Să ai curaj să adaugi numele familiei tale şi biserica ta, la lista de rugăciune, care se va forma pe blog (daţi click pe comments). Adresa de email va fi secretă (numai eu o primesc pe blog şi o păstrez secret) şi nu vom scrie decât pe blog (nu scrisori personale) şi doar mesaje care vor fi ziditoare.

* – Să te rogi în fiecare zi Domnului să te ajute să te ţii de acest angajament şi să fii în unitate cu tot grupul, cu toată oştirea.

* – Vom prezenta lista înaintea Domnului în rugăciune în fiecare zi de miercuri la ,,ora de rugăciune”.

*

Dragă cititoare (cititor), mă bucur pentru privilegiul pe care mi-l dă Domnul ca să mă rog împreună cu tine. Vei considera şi tu un privilegiu şi o mare bucurie să te rogi împreună cu mine şi împreună cu alţii? Te rog fierbinte, în Numele Domnului Isus, să baţi împreună cu noi la uşa îndurării Domnului pentru familia ta şi pentru biserica ta.

 *

La timpul Domnului ne vom bucura, secerând ce-am semănat !!!

*

Psalmi 68:11 ,,Un cuvânt spune Domnul

şi femeile (şi bărbaţii) aducătoare de veşti bune sunt

o mare oştire.”

Advertisement

21 thoughts on “O mare oştire

 1. Familia Danciu, Romanian Baptist Church of Hickory

  AMEN! Să ne unim, să ne susținem unii pe alții, în rugăciuni fierbinți întărite de promisiunile Cuvântului, de mijlocire pt. mântuirea celor din familiile noastre; pentru putere de trăire și de mărturie prin faptele iubirii.

  Lucrarea Domnului în bisericile locale să fie sub călăuzirea Duhului, cu har, prin proslăvirea lui Dumnezeu.

 2. Pingback: O mare ostire | „A venit Învăţătorul şi te cheamă.”

 3. Pentru toti cei ce se roaga acum, sa citim Psalmi 6-10 si Proverbe 11.
  Doamne, Dumnezeul nostru, Cel sfant, drept, bun, milos, atotputernic, suveran etc., Tie ne inchinam!
  Doamne, asculta! Doamne, da izbanda! Doamne, da lumina, calauzire si ajutorul Tau!

 4. Pingback: CHEMARE LA RUGACIUNE – “O mare ostire” | NORTH CAROLINA EVANGHELICA

 5. Pentru toţi cei ce se roagă astăzi, să citim Psalmi 16-20, şi Proverbe 8.
  Luna aceasta voi posta cartea Proverbe în formă de rugăciune, şi toţi cei ce vor să continue cu această carte în fiecare lună vor avea un ghid în aceste rugăciuni.
  Doamne, ajută!!!

 6. Pentru toţi cei ce se roagă astăzi, să citim Psalmi 21-25, şi Proverbe 15.
  Luna aceasta voi posta cartea Proverbe în formă de rugăciune, şi toţi cei ce vor să continue cu această carte în fiecare lună vor avea un ghid în aceste rugăciuni.
  Doamne, ajută!!!

 7. Pentru toţi cei ce se roagă astăzi, să citim Psalmi 26-30, şi Proverbe 22.
  Luna aceasta voi posta cartea Proverbe în formă de rugăciune, şi toţi cei ce vor să continue cu această carte în fiecare lună vor avea un ghid în aceste rugăciuni.
  Doamne, ajută!!!

 8. Să ne rugăm pentru sora Lidia Popa şi pentru sora Linda Warren care şi-au pierdut soţii duminincă, 16 februarie, 2014.
  Să continuăm citirea din Proverbe şi Psalmi.

 9. Intr-o perioadă în care site-urile și bloggurile se întrec în a prezenta scandaluri cu pastori, can-canuri și “știri creștine” pescuind like-uri și cerșind ratting cu câte un pastor (fie el teleevanghelist, fie șarlatan,impostor, escroc financiar) care a căzut în imoralitate sexuală, sau compromis financiar ori abuz de putere sau delapidare de fonduri ,doresc sa va transmit un articol pozitiv despre cum Dumnezeu isi cheama in linia a doua pe cei pe care i-a slefuit,modelat si prelucrat ceva ani prin Cuvantul si Duhul Sau.

  http://nazireat4him.blogspot.ro/2015/01/erwin-lutzer-cum-sa-te-retragi-din.html

 10. E o bucurie pentru mine sa ma alatur acestei ostiri minunate….
  Ma numesc Marta , si fac parte din biserica Deo Gloria din Hunedoara.
  Domnul mi-a dat calauzirea de a ma alatura voua!
  Multumesc…si fie ca binecuvantarea Domnului sa fie peste noi toti ca impreuna intr-un cuget sa il laudam pe Acela care singur este vrednic in veci!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s