Pocăința

Pocăința poporului lui Dumnezeu duce la izbăvirea din robie, izbăvire care duce la bucurie, bucurie care duce la impact și influență în lumea pierdută. Dumnezeu iubește lumea pierdută și vrea să fie mântuită, să vadă gloria Lui și să experimenteze izbăvirea Lui.

Dumnezeu i-a spus lui Avraam că în sămânța lui vor fi binecuvântate toate națiunile pământului. Nu trebuie să ne promovăm pe noi și lucrările noastre, ci pe Dumnezeu – Cel ce izbăvește, mântuiește, vindecă, ajută, binecuvântează. Aceasta este misiunea pe care mi-o doresc și aș dori să fac parte din ea: să-L vestim pe Dumnezeu, să-L experimentăm pe Dumnezeu, să-L glorificăm pe Dumnezeu, să-L promovăm pe Dumnezeu, să-I slujim lui Dumnezeu prin puterea Duhului Sfânt. Lumea s-ar putea să nu înțeleagă, să nu agreeze, să nu susțină, să nu creadă mesajul, să nu-l aprobe, dar nu pot să-l nege, pentru că este real și drept.

Când puterea supranaturală a lui Dumnezeu este văzută, simțită și experimentată în poporul Lui, Dumnezeu este înălțat și omul nu are nici un credit. Nu păstorii, nu cântăreții, nu scriitorii, nu realizatorii de emisiuni creștine, ci Dumnezeu atrage oameni la Împărăția Lui. De fapt Dumnezeu folosește vase slabe (oameni smeriți, dependenți de Dumnezeu, pregătiți de El, folosiți de El, împuterniciți de El) ca prin ele să Își dovedească puterea și slava. Aș vrea să fiu conștientă tot timpul de acest lucru, ca să mă las în mâna Domnului, folosită de El. Nu eu, ci Domnul să se vadă în tot ce fac, spun, scriu, gândesc, cânt. Aș vrea oamenii să-L caute pe Domnul.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s