Furtuna

Ce faci în furtună?

Facem multe greșeli. Punem presiune și limite asupra celor din jur. Să îi ajutăm pe alții să primească lumină de sus cu privire la viață, atitudini și alegeri. Mulți nu ajung niciodată la potențialul posibil pentru că nu vor să schimbe atitudinea greșită. Toți avem experiențe greșite din care nu învățăm mare lucru.

Viața uneori este furtunoasă. Când e greu, să învățăm să menținem atitudinea cea bună. Reacția normală ne dă de gol. Dacă nu reușim, noi suntem de vină și nicidecum furtuna. Putem deveni mai periculoși decât furtuna. Este important ce se întâmplă în interiorul nostru și nu ce ni se întâmplă nouă. Când lucrurile exterioare produc pericol în interior, atunci avem probleme într-adevăr. Să realizăm că furtuna nu e veșnică. Să ne amintim ca să nu ne lăsăm consumați de problemă. Să spunem: și asta va trece.

De multe ori problema nu e așa mare precum ne plecăm sub povara ei. Pavel ne spune să nu cădem de oboseală în sufletele noastre. Galateni 6:9 spune: ,,Să nu obosim în facerea binelui, căci la vremea potrivită vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală.”

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s