De ce merg la biserică? (2)

DE CE MERG LA BISERICA??

*

De ce merg la BISERICĂ???

*

Prin această întrebare vreau să se deschidă o posibilitate de comunicare între toţi cei interesaţi şi eu voi posta mesajele primite. M-aş bucura să participaţi cât mai mulţi. Vor fi mai multe întrebări şi mă rog ca toţi să fim edificaţi şi încurajaţi.

*

Atentie mare!!! nu este o intrebare generala, de principiu, este o intrebare pe care imi doresc sa vi-o insusiti si sa raspundeti PERSONAL, fiecare in dreptul lui.

*

Iată ce spune cineva:

,,Partasie, egal legatura frateasca. Restul, adica, frangerea painii, invatatura apostolilor si rugaciuni se petrec in completarea serviciului din adunari. In care nu este exclusa, partasia. Sunt de acord ca aici pot fi discutii..
Deja e filozofie…

Iată ce spune cineva:

,,Mersul la biserică este o imagine care nu face dreptate adevărului că biserica este trupul lui Cristos și noi suntem mădulare unii altora. Viața în trup este permanentă, nu doar la început de săptămână.

Cu toate acestea întrebarea rămâne. De ce ne adunăm împreună la început de săptămână? Ne adunăm pentru auzirea Cuvântului, pentru cântare, și pentru rugăciune. Comuniunea noastră constantă, ca parte din viața în trup, se manifestă și în adunările noastre publice. Slujirea reciprocă potrivit cu darurile primite de fiecare se vede și în ceea ce se întâmplă în adunările noastre la început de săptămână, așa cum trebuie să se întâmple în mod constant în fiecare zi.”

 

DE CE MERG LA BISERICA??

Advertisement

One thought on “De ce merg la biserică? (2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s