Reacții

isaacnewton382602Noi suntem responsabili pentru reacțiile noastre față de acțiunile altora. Faptele bune sau rele ale altora ne descoperă realitatea din inimile noastre. Reacțiile noastre față de acțiunile altora dau la o parte vălul ca să se vadă ce avem în inimi. Realitatea este că inima omului este dejnădăjduit de rea și nespus de înșelătoare.

Ce spun reacțiile mele despre inima mea? Este ea supusă Domnului? Cum pot să am reacții care Îl glorifică pe Domnul în orice situație?

De multe ori îi condamnăm pe alții pentru păcatele lor (mai mari decât ale noastre), dar cât despre reacțiile noastre, nu acordăm atenție mare. Toți suntem vinovați și avem nevoie de pocăință. Toți avem nevoie de iertare și toți trebuie să acordăm iertare. Ce vei face astăzi ca să ai reacții bune, după voia lui Dumnezeu?

Doamne, Te rog iartă-mă pentru toate reacțiile mele greșite față de actiunile, vorbele sau purtarea altora și ajută-mă să mă schimb, să fiu atentă, să mă rog pentru puterea și înțelepciunea Ta. Vreau să am o inimă curată din care să izvorască reacții care Te onorează pe Tine chiar și în cele mai dificile situații. Dă-mi puterea Duhului Tău cel Sfânt ca să mă las transformată de Tine și folosită ca un vas de cinste în casa Împăratului.

Image result for action and reaction christians must have

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s